2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Juhász Péter: Kövér László a sikkasztással vádolt kabinetfőnökének hargitai villájában szokott időzni

Hirdetés

Juhász Péter: Kövér László a sikkasztással vádolt kabinetfőnökének hargitai villájában szokott időzni

Veress László tulajdonában van az a Hargitán fekvő Tibódon található villa, amelyet egy Juhász Péter, az Együtt volt elnöke által közzétett videó szerint Kövér Lászlónak tulajdonítanak, legalábbis többször látták ott. Amint arról kedden az Index is beszámolt, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda sikkasztás miatt rendelt el nyomozást abban az ügyben, amelyben Veress László, Kövér László házelnök kabinetfőnöke is érintett, ugyanis a Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítvány (MTHA) által külhoni magyaroknak szánt pénzből 2019-ben megvásárolt ötszobás, 164 négyzetméteres budai lakást korábbi információk szerint Veress László családja használja.

A Juhász Péter által közzétett videóban egy név nélkül nyilatkozó helybéli azt közölte, hogy a román ingatlannyilvántartási adatok szerint a ház Kövér László kabinetfőnökének, Veress Lászlónak a tulajdona. Az is elhangzott, hogy az MTHA 35 millió forint támogatást utalt át az Ábel Egyesületnek, amelynek elővételi joga van a tibódi úszómedencés luxusépületre, továbbá hogy támogatta az alapítványt Frank Liu tajvani milliárdos is, aki magyar állampolgárságot és Magyar Arany Érdemkeresztet is kapott. A helyiek szerint egyébként nem ez az egyetlen ingatlan, amely Veress Lászlóhoz köthető.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/17/kover-laszlo-veress-laszlo-sikkasztas-hargitai-villa-juhasz-peter/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kis mennyiségű idegméreg van a kávéban – vélhetően rákkeltő is

Kis mennyiségű idegméreg van a kávéban – vélhetően rákkeltő is

Egy friss magyar kutatás az akrilamid jelenlétét mérte a kávéban. Mint kiderült, a kávéfajta típusa és …