2021. április 18., vasárnapMa Andrea napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 327,00 Ft
2021.04.18. Andrea Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 327,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Juhász Árpád a földrengésekről: Afrika nyomul

Hirdetés

Juhász Árpád a földrengésekről: Afrika nyomul

Az én dolgom, hogy a feliratokat figyeljem, hogy megjelenik-e a siketek és nagyothallók számára − mesélte munkájáról Juhász Árpád a Tv2 szerda reggeli műsorában. A 85 éves geológus a koronavírus miatt meghozott intézkedésekhez fegyelmezetten áll, és betartja őket.

Elmondása szerint a napját „puritán reggelivel” kezdi, egy kis müzli és joghurt mellé egy szelet kenyeret szokott fogyasztani friss zöldségekkel. Ezen kívül a munkája mellett boltba jár vagy elmegy postára, mint bármelyik hétköznapi ember.

A geológus azt is elárulta, hogy hetente kétszer gyógytornázik, hiszen a bezártság alatt nem sok más lehetőség van. Ezen kívül minden hétvégén elmegy kirándulni a barátaival és családjával. Túrázás közben 4-6 kilométert szoktak megtenni, de előfordult már, hogy tíz kilométert is gyalogoltak. A kirándulásokon sok olyan helyet megismert, amelyek csendesek és intimek.

A geológus a szerdai

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/01/sopron-foldrenges-geologus-juhasz-arpad-koronavirus-jarvany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kásler Miklós szerint célszerű lenne kidolgozni egy járványellenes nemzeti programot is

Kásler Miklós szerint célszerű lenne kidolgozni egy járványellenes nemzeti programot is

Az öt nemzeti egészségügyi program mellé célszerű egy hatodik, járványellenes programot is kidolgozni – mondta …