2021. december 4., szombatMa Barbara, Borbála napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.04. Barbara, Borbála Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jön az új Black Friday és az ellenzék kampánystratégiája is

Hirdetés

Jön az új Black Friday és az ellenzék kampánystratégiája is

  • Itt az új „válástörvény”, ami új fejezetet nyit a tartásdíjak ügyében is. Makó Klaudia, családjogi ügyvéd, az egyedülálló szülőket segítő Egyszülős Központ jogi szakértőjének segítségével gyűjtötte össze az Index a legfontosabb tudnivalókat a tartásdíjról, amely hamarosan könnyebben és gyorsabban behajthatóvá válik. Kínzó kérdésekre válaszol az Index.
  • A Republikon Intézet Brenner Koloman (Jobbik), Dorosz Dávid (Párbeszéd), Hajnal Miklós (Momentum), Gál József (LMP), Agócs Ádám (MSZP) és Sebián-Petrovszki László (DK) részvételével rendezett konferenciát az előválasztásról és a pártok előtt álló kampányidőszakról. Tudósításunk itt.
  • Október 19-én írt ki nyílt nemzetközi építészeti tervpályázatot a Budapesti Fejlesztési Központ a Nyugati pályaudvar és környezete megújítására. Az Index úgy értesült, hogy a harminchat, pályázatot beadó cég nem hivatalos előminősítése után a legnevesebb tizenöt közé öt, magyar érdekeltséggel rendelkező konzorcium is bejutott.
  • Karácsony Gergely és a főváros kommunikációja meglehetősen hektikus volt eddig a Városháza eladásának ügyében. A hírt elsőre hevesen tagadó főpolgármester maga nem reagált az Anonymus-maszkos alak által kedden közzétett hangfelvételre, amelyen a fővárosi vagyonkezelő vezérigazgatója tárgyal az ingatlan eladásáról, mindössze egy közleményt adott ki a főváros, amelyben már elismeri, hogy készült egy eladási koncepciót is tartalmazó tanulmány. Az ügyet tisztázó kérdéseket küldtünk az önkormányzatnak.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/10/napi-hirosszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor szerint Brüsszel nem védi meg a gyermekeket és a családokat

Orbán Viktor szerint Brüsszel nem védi meg a gyermekeket és a családokat

Orbán Viktor péntek este a Varsóból jelentkezett be a Facebook-oldalán, ahol kifejtette a véleményét Brüsszelről, …