2021. október 23., szombatMa Gyöngyi napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2021.10.23. Gyöngyi Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jön a hidegfront, villámlással és jégesővel érkezhet a vihar

Hirdetés

Jön a hidegfront, villámlással és jégesővel érkezhet a vihar

Többnyire erősen felhős, illetve borult lesz az ég, az éjjel képződött pára- és ködfoltok reggel fokozatosan megszűnnek. Délelőtt helyenként, késő délután, estefelé egy hidegfront hatására a Dunántúlon már több helyen várható eső, zápor, ott egy-egy zivatar is előfordulhat, de utóbbira a Duna–Tisza-köze déli részén is van kis esély – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Hozzáteszik: a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű, késő este 12–17 fokra van kilátás. Az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki, néhol zivatar, villámlás, esetleges jégeső veszélye miatt, néhol a tartós, sűrű ködre figyelmeztetnek.

Veszélyjelzés

Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Fájhat a fejünk

Az Időkép orvosmeteorológiai előrejelzésében is olvasható, hogy szerdán késő délután hidegfront éri el a nyugati tájakat, emiatt napközben egyre jobban fokozódnak majd a frontérzékenyek panaszai. Fejfájás, migrén, vérnyomás-ingadozás egyaránt előfordulhat, erősödnek az ízületi bántalmak. A felhősebb időben általános lehet a bágyadtság, tompaság, dekoncentráltság is.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/29/idojaras-elorejelzes-orszagos-meteorologiai-szolgalat-figyelmeztetes-zivatar-kod-hidegfront/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dalma asszony, a jószolgálat nagykövete

Dalma asszony, a jószolgálat nagykövete

Mádl Dalma (lánykori nevén Némethy Dalma) 1932. november 9-én született Pécsett értelmiségi család késői, harmadik …