2023. december 6., szerdaMa Miklós napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2023.12.06. Miklós Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jogerősen felmentették a 2010-es máriapócsi gyilkossággal vádolt férfit

Hirdetés

Jogerősen felmentették a 2010-es máriapócsi gyilkossággal vádolt férfit

Bartha Andrea, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta, a korábban meghozott ítélet ellen bejelentett ügyészi fellebbezést visszavonta a Debreceni Fellebbviteli Főügyészség, így az ítélet jogerőre emelkedett.

A vádirati tényállás szerint a férfi 2010. szeptember 22-én italozáshoz akart pénzt szerezni, ezért bement egy ismerőse ingatlanára, majd a teraszablak szúnyoghálóját kivágva kinyitotta a bukón lévő ablakot, és bemászott az előszobába.

A házban alvó férfi felébredt a zajra, magához vett egy riasztópisztolyt, a vádlott azonban elvette tőle, és azzal a sértett fejét ötször nagy erővel, majd még további tizenhat alkalommal megütötte – ismertette a szóvivő.

A támadó a házban talált, ismeretlen összegű készpénzt és a riasztópisztolyt magához véve elmenekült a helyszínről. Az idős férfi belehalt a bántalmazásba.

Hirdetés

Bartha Andrea az ítélet indoklásában kifejtette, a bizonyítási eljárás lényeges pontja a sértett […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/10/31/mariapocs-gyilkossag-vadlott-jogeros-itelet-szabadlabra-helyezes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …