2023. január 30., hétfőMa Martina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.01.30. Martina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jobb, ha már most felkészül: jövő héten elázik az ország

Hirdetés

Jobb, ha már most felkészül: jövő héten elázik az ország

A meteorológusok azt írták, sok még a kérdőjel a csapadék várható eloszlását és halmazállapotát illetően, de az valószínű, hogy kiadós mennyiségű csapadék érkezik a jövő héten.

A legfrissebb előrejelzések szerint jövő vasárnapig nagyjából 20-80 milliméter csapadék hullhat le országosan, lokálisan viszont még ennél nagyobb mennyiség sem kizárt.

A sokéves januári csapadékátlag (33 milliméter) így gyakorlatilag szinte mindenhol lehullhat, és sok helyen két-, két és fél havi, lokálisan akár három havi csapadékmennyiség is összegyűlhet. A csapadékos időjárás hatására nagy eséllyel növekedhet a belvizes területek kiterjedése, a folyókon pedig újabb árhullámok indulhatnak el a folyókon.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/14/eso-csapadek-viz-idojaras-havazas-elorejelzes-ciklon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fokozza az együttműködést Azerbajdzsánnal Magyarország

Fokozza az együttműködést Azerbajdzsánnal Magyarország

Magyarország egy fokozattal feljebb emelte az együttműködés szintjét Azerbajdzsánnal, a kiemelt stratégiai partnerség szintjére – …