2023. április 2., vasárnapMa Áron napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.02. Áron Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jó hír a Harry Potter-rajongóknak, Budapestre költözik a varázsvilág

Hirdetés

Jó hír a Harry Potter-rajongóknak, Budapestre költözik a varázsvilág

A hétvége a kikapcsolódásé és egyben a tavaszra való hangolódásé is, számtalan programlehetőség kínálkozik a fővárosban. A varázsvilág apró szerelmesei március 4-én eredhetnek a Harry Potter mágikus növényeinek nyomába. A Mesehősök növényei programsorozat játékosan próbálja tanítani a 3 és 12 éves kor közötti gyermekeket az élővilágról és a növényekről.

Magyarország egyetlen klasszikus zenei fesztiválja, a Kalandra Fül Fesztivál kimondottan a gyermekeknek és a kisgyermekes családoknak kíván programlehetőséget nyújtani. Szombaton a Budapest Music Center ad majd otthont a 3 előadásos eseménynek.

A tavasz kezdetével a Római-parti piac is megnyílik. Itt nemcsak vásárolni lehet majd, hanem találkozni, sétálgatni és beszélgetni – főleg ha olyan finomságok kísérik minden lépésünket, mint a friss lángos vagy a bográcsban készülő vörösboros marharagu.

Hirdetés

Vasárnap sem érdemes a négy fal között maradni

Két korszakos legendát hallhatunk együtt a Zene Háza színpadán március 5-én. Először állt össze duóvá az indie-sztárzenekar Animal Collective alapítója, a szólóban is az elmúlt két évtized egyik meghatározó artpopalkotója, Panda Bear, valamint a nyolcvanas évek egyik legfontosabb zajrockzenekarát, a Spacemen 3-t vezető, később szólóban és producerként (MGMT, Beach House) is nagy hatású Sonic Boom.

Vasárnap alapításának 151. évfordulóját ünnepli a Néprajzi Múzeum, ezen alkalomból […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/03/03/programajanlo-budapest-tavasz-harry-potter-romai-part-neprajzi-muzeum/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Holtan találtak rá a Dunában saját autójában egy férfira és kutyájára

A Bács-Kiskun vármegyei férfit napok óta keresték az ismerősök és a rendőrök. A férfit ismerősei …