2021. augusztus 3., keddMa Hermina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.03. Hermina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / JLo jöhetne, Orbán tippelt, M. Richárd megbánta

Hirdetés

JLo jöhetne, Orbán tippelt, M. Richárd megbánta

Kormányfői bejelentéssel indult a reggel, Orbán Viktor azt jósolta, hogy akár már ma jöhetnek a járványügyi intézkedések enyhítései. Bár a napi oltási adatok nem adtak okot az optimizmusra, a tipp mégis bejött. A részleteket itt találja!

Még mindig azon sajnálkoztunk, hogy nem igaz a hír, miszerint Jennifer Lopez lép majd fel Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjén. Pedig nemcsak igény, hanem esély is lenne rá. Bővebben itt!

A miniszterelnök-jelölteket bemutató sorozatunkban Dobrev Klára portréját vázoltuk fel, akiről kijelentettük, hogy több mint feleség, és komoly meglepetésre készül. Olvassa el összeállításunkat!

Lakatos Márk segítségével megszakértettük Diana hercegnő frissen felavatott szobrát, természetesen a Madách téri Sissi-szobor is szóba került. Bónuszként megfejtettük a szoknyás kisfiú rejtélyét is. Részletek itt!

Hirdetés

A foci-Eb eddig is bővelkedett meglepetésekben, azt azonban nem láttuk jönni, hogy három magyar játékost is beválogatnak az Európa-bajnokság legrosszabb csapatába. Hogy kik ők, kiderül cikkünkből.

Komoly felzúdulást keltett a Dózsa György úti gázoló ügyében hozott jogerős ítélet, amely még az elkövetőt is meglepte. M. Richárd négy év helyett három és fél évet kapott, az áldozatok hozzátartozóinak reakcióját <a href="//index.hu/belfold/2021/07/02/csalodottsagot-duhot-valtott-ki-m.-richard-itelete-a-sertettekben/" id="hyperlink_6ac555fdd0a2d9dfe7439305188b148f" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/02/jlo-jonne-m.-richard-megbanta/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

A csepregi önkormányzati tűzoltóság egy hete számolt be arról, hogy a helyi hídépítéséhez használt anyagokat szándékosan …