2023. október 2., hétfőMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.10.02. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jelentős átalakuláson ment át a 4iG

Jelentős átalakuláson ment át a 4iG

A 4iG Nyrt. 2023 első negyedévében jelentős átalakuláson ment keresztül, a csoport a Vodafone Magyarország sikeres akvizíciójával Magyarországon is konvergens távközlési szolgáltatóvá fejlődött, IT-rendszerintegrátorként pedig megőrizte piacvezető pozícióját – derült ki a tőkepiaci társaság Budapesti Értéktőzsdén közzétett gyorsjelentéséből.

Az IT-telco konvergenciára építő üzleti modellnek köszönhetően jelentősen javultak a Társaság eredménymutatói, és megnövekedtek a rendszeres bevételei.

A vállalatcsoport a magyar távközlési piacon a mobil hang- és internetszolgáltatás területén a második, míg a vezetékes internetszolgáltatások területén és a televíziós műsorterjesztésben piacvezetővé vált.

A Vodafone Magyarország sikeres felvásárlásának eredményeként a Scope Ratings egy osztályzattal felminősítette a 4iG Nyrt. kibocsátói besorolását (BB– stabil kilátással), amivel egy időben a 4iG már kibocsátott kötvényeinek adósságbesorolását (BB–) is javította. A távközlési és informatikai üzletágak közötti nemzetközi és belföldi szinergiák kiaknázásával tovább javulhatnak a társaság üzleti és technológiai eredményei.

Az ALBtelecom és a One Telecommunications egyesülésével 2023. január 1-jén létrejött a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/05/31/4ig-vodafone-magyarorszag-albania-vallalat-jelentes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt a Franciaországban elő magyar színésznő

Varga Veronika gyors lefolyású, súlyos betegség után szombaton halt meg Párizsban. A francia és magyar …