2021. szeptember 25., szombatMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jelenléti oktatásra készül a kormány, szerdán érkeznek a családtámogatások

Hirdetés

Jelenléti oktatásra készül a kormány, szerdán érkeznek a családtámogatások

Jelenléti oktatásra készül a kormány a szeptember elsején induló tanévben, mert a koronavírus-járvány jelenlegi helyzete ezt lehetővé teszi – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter kedden a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs ülése után.

Novák Katalin a budapesti sajtótájékoztatón azt mondta, hogy jövő hétfőn és kedden, valamint csütörtökön és pénteken kampányszerű oltást szerveznek a köznevelési intézményben tanuló 12 év felettieknek. A szülőknek az erre irányuló igényüket szerdáig kell jelezniük, hogy látható legyen, mennyi oltóanyagra van szükség – tette hozzá.

Ismertette: az oltást Pfizer-vakcinával végzik, illetve az iskolaorvosok és az iskolai védőnők kampányba bevonását is indokoltnak látják.

Hirdetés

Novák Katalin a tájékoztatón bejelentette, az elmúlt évekhez hasonlóan előrehozzák a szeptemberi juttatások kifizetését, hogy megkönnyítsék a családok számára az iskolakezdést. 

Holnap már nap kézhez kapják a szeptemberi családtámogatásokat.

A családokért felelős tárca nélküli miniszter hozzátette, a tankönyvek az előző évekhez hasonlóan továbbra […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/24/jelenleti-oktatasra-keszul-a-kormany-az-uj-tanevben/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kilopták GPS-t a mezőgazdasági gépekből, tízmilliós kárt okoztak

Mezőgazdasági gépekről irányító rendszereket, a vezetőfülkékből érintőképernyős monitorokat lopott három külföldi férfi Békéscsabán. Az őrizetbe …