2023. június 2., péntekMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Javítóintézetbe került a kiskorú emődi csecsemőgyilkos

Hirdetés

Javítóintézetbe került a kiskorú emődi csecsemőgyilkos

A 15 éves emődi lány múlt pénteken egészséges gyereket szült. A kamasz a terhességéről nem beszélt senkinek, végig titkolni próbálta, és bár a párja, Dani gyanakodott arra, hogy gyereket vár, a kamasz határozottan tagadta. A szülés után Lilla pánikba esett.

ÚJSZÜLÖTT GYEREKE SZÁJÁT BETÖMTE, ÉS EGY MOZDULATTAL ÁTDOBTA A KISLÁNYT A SZOMSZÉD UDVARÁRA,

A másodfokon eljáró Miskolci Törvényszék szerint azonban a lány ezáltal folyamatosan ki van téve annak, hogy a körülötte élők elítélik, ami fokozná a valószínűségét annak, hogy megpróbálna elmenekülni. Ezt igazolja az is, hogy a saját családjától nem mert segítséget kérni, végig titkolta terhességét.

Ezeket figyelembe véve a törvényszék az elsőfokú végzést megváltoztatta, és március 27-ig elredelte a lány letartóztatását.

Hirdetés

A végzés végleges.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230303-letartoztattak-a-fiatalkoru-csecsemogyilkos-anyat.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fordulóponthoz érkeztünk: a következményeket többé nem lehet a szőnyeg alá söpörni

Fordulóponthoz érkeztünk: a következményeket többé nem lehet a szőnyeg alá söpörni

Az Egyesült Államok tisztifőorvosa, Vivek Murthy hivatalos figyelmeztetést adott ki a közösségi média mentális egészségre …