2023. június 6., keddMa Norbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 345,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
2023.06.06. Norbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 345,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jakab Péter teljes gőzzel beleszállt Márki-Zay Péterbe

Hirdetés

Jakab Péter teljes gőzzel beleszállt Márki-Zay Péterbe

A Nép pártján elnöke arra reagált, hogy Márki-Zay Péter egy interjúban azt mondta: Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter együtt jártak ki dohányozni és a mosdóba.

„MZP megint megszólalt. Most épp azt mondja, hogy nem vettem részt a kampányban, a pártelnöki értekezletekről együtt mentem ki Gyurcsánnyal dohányozni, az ellenzék meg tudott a külföldi pénzekről. Ezzel szemben a valóság az, hogy a kampányban több mint 130 utcafórumot tartottam, a külföldi pénzekről meg nem tudtunk. Amit tudunk, az a végeredmény. Akárki is fizette MZP-t, a Fidesznek tett vele szívességet, nem az ellenzéknek. Ja, és nem dohányzom” – írta Facebookon Jakab Péter.

A Nép Pártján elnöke aztán ennél egy lépéssel tovább ment, és nemcsak Márki-Zay Péterrel s, hanem az ellenzéki előválasztás intézménnyel szemben is kritikát fogalmazott meg. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/03/25/jakab-peter-marki-zay-peter-ellenzeki-elovalasztas-vita/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

20 ezer penészes, jelöletlen tojást foglalt le a NAV – videó

Sem a tojások héján, sem pedig a csomagolásukon nem volt jelölés és az árut nem …