2022. augusztus 11., csütörtökMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2022.08.11. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jakab Péter szervezetileg is távolodik a Jobbiktól, már külön sajtóosztálya van

Hirdetés

Jakab Péter szervezetileg is távolodik a Jobbiktól, már külön sajtóosztálya van

Tisztelt Szerkesztőség!

Figyelmükbe ajánljuk Salamon Gergő sajtótájékoztatóját, melyet a Nép pártján oldalán itt érhetnek el.

Témája: Maradunk a Nép pártján

Üdvözlettel, a Nép pártján csapata

Hirdetés

Szerda kora délután ezt a levelet kapta a Néppártján Sajtó nevű e-mail-címről az Index. A levél Jakab Péter árnyékmozgalmának Facebook-oldalán közzétett sajtótájékoztatóra hívja fel a figyelmet. A Nép Pártján nevű oldalra feltöltött videóban a jobbikos Salamon Gergő debreceni sajtótájékoztatóján – Jakab Pétert ábrázoló pólóban – kijelentette:

Itt az ideje, hogy az ellenzéki politikusok végre ne saját magukkal foglalkozzanak, hanem a néppel.

Salamon Gergő hivatalosan a Jobbik tagja, a párt Hajdú-Bihar megyei vezetője. Az áprilisi országgyűlési választáson közös ellenzéki jelöltként indult Hajdú-Bihar megye 3-as számú választókerületében. Mandátumot sem egyéniben, sem listáról nem szerzett.

Debreceni sajtótájékoztatóján saját párttársait kritizálta, akik tőle néhány méterrel arrébb ingyenes katatanácsadással kampányoltak.

Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik elnökhelyettese egy július 31-i közleményben arról tájékoztatott, hogy országjárással folytatódik a párt ingyenes adótanácsadása a katakárosultak számára, amelynek keretében az ország tíz nagyvárosában – sorrendben: Székesfehérvár, Debrecen, Zalaegerszeg, Gyöngyös, Békéscsaba, Pécs, Győr, Kecskemét, Miskolc és Kaposvár – személyes kérdésfeltevésekre és a Jobbik vezető politikusaival való találkozásra, konzultációra is lesz lehetősége az érdeklődőknek.

Salamon Gergő szerint a katatanácsadással az ellenzéki politikusok legitimálják a katatörvényt. Azt is mondta, hogy nem könyvelői feladatokat kellene ellátniuk, hanem „sokkal hitelesebben” kellene képviselniük az embereket, ami azonban nem azt jelenti, hogy kimennek a tüntetésekre, „egy-két szelfit tolnak”, és akkor „az jól fog pörögni a Facebookon”.

Salamon Gergő kifejtette: az ellenzéki politikusoknak az emberekkel kellene beszélgetniük: ha a nép azt mondja nekik, hogy az első sorban kell harcolni, akkor az első sorban harcolnak, ha pedig azt mondja nekik, hogy nem kíváncsiak rájuk az első sorban, akkor képesek hátralépni akár kettőt is.

Kérdésre azt válaszolta: nem tud róla, hogy a közeljövőben újabb pártszakadás elé nézne a Jobbik. Azt is mondta: ha Jakab Pétert eltávolítják a Jobbikból, a párt meg fog szűnni.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/03/jakab-peter-szervezetileg-is-tavolodik-a-jobbiktol-mar-kulon-sajtoosztalya-van/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kigyulladt egy faipari üzem Magyarbánhegyesen

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint teljes terjedelmében ég egy száz négyzetméter alapterületű fa csarnoképület, és mintegy …