2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jakab Péter: Orbánék népszavazása a válságkommunikáció eszköze

Hirdetés

Jakab Péter: Orbánék népszavazása a válságkommunikáció eszköze

Orbánék bajban vannak – előhúzták a Brüsszel-kártyát és a válságkommunikáció eszközét, a népszavazást – közölte Jakab Péter a Facebook-oldalán. A Jobbik elnöke szerint ráadásul egy olyan témában kezdeményez népszavazást a kormány, a gyermekek védelmének ügyéről, amiről már döntött az Országgyűlés.

Miért is kell felhasználni a gyerekeinket most aljas propagandacélokra?

– tette fel a kérdést Jakab Péter a közösségi oldalán, és azt is kifejtette, hogy szerinte miről lehet szó:

  • „Hogy eltereljék a figyelmet az éppen rájuk égő világbotrányról. A szégyenről, ahova süllyedt az egykor diktatúrák ellen szónokló, két lábon járó erkölcs.”
  • „Igen, ez egyértelmű terelés – miközben ország-világ válaszokat várna, hogy miért is kellett megfigyelni, lehallgatni magyar állampolgárok százait, talán ezreit. Mindenki várta, hogy a gyáva zsarnok ma erre ad válaszokat. Nem adott.”
  • „Három napig bujkált, míg kifőztek valamit a boszorkánykonyhán.”
  • „Jóléti intézkedésről szó sem esett – lehetőség sem lenne rá, hisz már mindenhol tudják, hogy lopnak, ezért is fagyasztották be az uniós támogatásokat.”
  • „Népszavaztatnak. Sokba kerül, de legalább a brancs is keres rajta. […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/21/jakab-peter-orban-viktor-gyermekvedelmi-nepszavazas-valsagkommunikacio-pedofiltorveny-lmbtq-von-der-leyen-eu-pegasus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Eddig összesen 115 egyéni képviselőjelölt regisztrált az ellenzéki előválasztásra, közülük 91 jelöltet vettek nyilvántartásba − tájékoztatta …