2022. január 27., csütörtökMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
2022.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jakab Péter: Orbán Viktor adta meg a kilövési engedélyt

Hirdetés

Jakab Péter: Orbán Viktor adta meg a kilövési engedélyt

Nem lepte meg a Jobbik elnökét Novák Katalin köztársasági elnöki jelölése. Orbán Viktor pártállamot épít azzal, hogy minden fontos pozícióba pártkatonákat ültet. Egyebek mellett erről is beszélt Jakab Péter az mfor.hu-nak adott nagyinterjújában.

Szerinte közvetlen köztársasági elnök-választásra lesz szükség ahhoz, hogy újra a nemzet egységét megjelenítő vezető lehessen az első számú közjogi méltóság.

Polt Péter legfőbb ügyészre utalva Jakab úgy gondolja, hogy ha valakit kilenc évre kineveznek, nem biztos, hogy megfelel a jelenlegi alaptörvénynek, mert még a fideszes alaptörvény is tiltja a hatalom kizárólagosságára való törekvést.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/27/orban-viktor-partallamot-epit-a-jobbik-elnoke-szerint/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony Gergely: Nem korlátozható a pedagógusok sztrájkhoz való joga

Karácsony Gergely: Nem korlátozható a pedagógusok sztrájkhoz való joga

A pedagógusok figyelmeztető sztrájkjával kapcsolatban úgy fogalmaztak, kiállnak azok mellett, akiket jogsérelem ér. A közoktatásban dolgozók …