2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jakab Péter: Nincs kegyelem, nincs félrenézés

Hirdetés

Jakab Péter: Nincs kegyelem, nincs félrenézés

Jakab Péter azzal kezdte napirend előtti felszólalását, hogy ez az ország mindig akkor fejlődött, amikor a vezetői képesek voltak áldozatot hozni.

Önök nem áldozatot hoznak a népért, hanem a néptől várnak áldozatot

– mondta a kormánypárti képviselőknek.

Jakab Péter

Hirdetés

Jakab Péter

Fotó: Kovács Attila / MTI

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje szerint nincs még egy olyan ország, ahol három százalékkal emelik a béreket és a nyugdíjakat, miközben öt százalékkal gyengül a forint, ráadásul a férfiak több mint fele még azelőtt meghal, hogy nyugdíjba mehetne.

Önök mindent el akarnak venni a magyar emberektől. A pénzüket, a jövőjüket, az egészségüket, az életüket. Amikor lehallgatják a telefonjainkat, oda is betörnek, ahol végképp semmi keresnivalójuk: a magánéletünkbe.

Az ellenzéki politikus úgy látja, hogy a kormánypártiak Európa szegényházává tették az országot, saját magukat pedig milliárdossá.

Nincs kegyelem, nincs félrenézés, nincs megbocsátás, csak kőkemény elszámoltatás. Az ellenzéki kollégáimnak is mondom, ez lesz az új kormány hitelességi próbája.

Jakab Péter hangsúlyozta, hogy ehhez pénz sem kell, csak akarat. Felszólalásában arra is kitért, hogy az ellenzékiek áldozatot hoztak, képesek voltak kompromisszumot kötni, és ha kell, engedni. Most készen állnak arra, hogy lebontsák a rendszert, aztán felépítsék a szabadság és jólét Magyarországát, egy olyan országot, ahol „nem az jut magasabbra, aki mélyebbre hajol”.

A miniszterelnök-jelölt tudja, hogy „harminc év mocskát” senki nem fogja harminc nap alatt helyrehozni. Nehéz lesz újjáépíteni az országot, de ha jó a cél és az irány, ha fegyelmezett a kapitány, és nem fél bilincsbe verni a bűnösöket, ha úgy képes kiállni a nemzet egysége mellett, hogy megőrzi a sokszínűséget, a nemzet nem fog eltévedni.

Dömötör Csaba: Nem kínos egy kicsit?

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/27/jakab-nincs-kegyelem-nincs-felrenezes-domotor-nem-kinos-egy-kicsit-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Alig található a Földön jó minőségű, könnyen hozzáférhető, tisztítás nélkül fogyasztható víz, mert az emberiség …