2021. október 18., hétfőMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jakab Péter: Nagyon durva támadás történt, de csapataink harcban állnak

Hirdetés

Jakab Péter: Nagyon durva támadás történt, de csapataink harcban állnak

Ahogy az Index is beszámolt, szombat délelőtt néhány órán belül lehalt az előválasztás informatikai rendszere. Az Országos Előválasztási Bizottság azt is közölte, hogy minden részletre kiterjedő technikai elemzést elvégeztek az előválasztás informatikai rendszerét lelassító délelőtti jelenséggel kapcsolatban. 

Az ellenzéki politikusok közül többen is reagáltak a történtekre. Jakab Péter, a Jobbik elnöke és előválasztási miniszterelnök-jelöltje rövid videóüzenetben reagált közösségi oldalán, melyben azt mondta: 

ő sem tudta leadni saját szavazatát Miskolcon, így Budapestre utazott, hogy személyesen kapjon tájékoztatást az Országos Előválasztási Bizottságtól az eseményekről. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/18/ellenzek-elovalasztas-reakciok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Cáfolják, hogy Orbán Viktor államfő akarna lenni

Cáfolják, hogy Orbán Viktor államfő akarna lenni

Fake news, nem foglalkozunk vele − reagált az ATV-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke arra a felvetésre, miszerint …