2021. június 16., szerdaMa Jusztin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
2021.06.16. Jusztin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jakab Péter Kövér Lászlónak: Ma nagyon jól néz ki, vágjunk bele!

Hirdetés

Jakab Péter Kövér Lászlónak: Ma nagyon jól néz ki, vágjunk bele!

Kövér László, mielőtt megadta a szót a parlament mai ülésén Jakab Péternek, figyelmeztette a Jobbik elnökét az előzményekre való tekintettel, ha ismét megsérti a házszabályi rendelkezéseket, és tudatosan átlépi azokat a határokat, amiket nem illendő, akkor újra szankcionálni fogja.

Jakab Péter ezután azzal kezdte felszólalását, hogy

ma nagyon jól néz ki, házelnök úr! A bajusz, a nyakkendő, minden a helyén van, az ülésvezetés remek, ha az idegrendszer is bírja a nyomást, vágjunk is bele.

A frakcióvezető úgy folytatta, hogy fizetni fognak minden aljasságért, amit elkövettek a nemzet ellen, és jól gondolják meg, mihez kezdenek a hatalommal, mert már nemcsak az ellenzék, hanem az Alkotmánybíróság is azt mondja, hogy 2018-ban alaptörvény-ellenesen szavazták meg a rabszolgatörvényt.

Hirdetés

Most mi a terv, képviselőtársak, újabb alaptörvény-módosítás, vagy hajlandóak tudomásul venni, hogy nem tehetnek meg mindent a magyar melósokkal?

– tette fel a kérdést Jakab Péter.

Ezután többek között arról beszélt, hogy a zöldségek és a csirke ára nagyobb ütemben emelkedik, mint a fizetéseké, miközben több mint kétmillióan élnek létminimum alatt. A pártvezető szerint a multik túlélik a válságot, miközben a magyar kis- és középvállalkozók beledöglenek, érdemi támogatás helyett együttérzést és hitelt kapnak.

Jakab Péter visszamenőleges, 80 százalékos bértámogatást követelt, áfacsökkentést, és az szja elengedését az átlag alatt keresőknél, hozzátéve: „igazi uzsorások maguk egytől egyig, a legrosszabb fajtából”.

Gyűlöletserkentő provokátor

Dömötör Csaba államtitkár azzal indította válaszát, hogy ő nem fog kiabálni, mint képviselőtársa. A megfogalmazott kritikákra úgy reagált, hogy a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/07/jakab-peter-kover-laszlonak-ma-nagyon-jol-nez-ki-a-bajusz-a-nyakkendo-a-helyen-van/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tóth Csaba: Hadházy Ákos „egy veszekedő, állandóan hisztiző, mindenkivel összevesző valaki”

Tóth Csaba: Hadházy Ákos „egy veszekedő, állandóan hisztiző, mindenkivel összevesző valaki”

Beleszállt Hadházy Ákosba a szocialista Tóth Csaba, egyebek között hisztizőnek nevezte a független országgyűlési képviselőt …