2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jakab Péter kezdettől tudott a jobbikos nemi erőszakról

Hirdetés

Jakab Péter kezdettől tudott a jobbikos nemi erőszakról

Bíztak a Jobbik vezetőségében, ezért nem tettek sokáig feljelentést – mondta Szilágyi György, a Jobbik alelnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Utalt arra is – bár konkrétan kérdésre sem erősítette meg – , hogy a választási kampány miatt nem beszéltek róla korábban, nehogy rájuk fogják, hogy miattuk szerepelt rosszul a baloldal.

Szilágyi György elmondta, hogy az esemény egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei jobbikos rendezvény volt, őt ezért nem hívták meg rá. Élettársa Gyüre Csaba asszisztenseként volt ott, és Gyüre volt az, aki betört a szobába, és kimentette onnan a fiatal nőt. Szilágyi nem nevezte meg, de szavaiból egyértelműen kiderült, hogy Földi István volt az erőszakoló, ahogy azt tegnap megírtuk.  Földi Jakab jó barátja, ezen a videón is együtt táncolnak:

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220506-szilagyi-gyorgy-egyenes-beszed.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Baleset történt a Ferihegyre vezető úton, lezárták

A balesetben egy teherautó ütközött össze egy autóval, utóbbi vezetője beszorult járművébe, a tűzoltók feszítővágóval …