2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jakab Péter: Ideje lépnie a kormánynak a drasztikus drágulások miatt

Hirdetés

Jakab Péter: Ideje lépnie a kormánynak a drasztikus drágulások miatt

A videóüzenetben Jakab Péter felidézte, hogy már a Jobbik tisztújító kongresszusán kijelentette, ha olyan idők jönnek, hogy a magyarok bajaira radikális választ kell adniuk, cselekedni fognak. 

Nos, attól tartok, hogy ezek az idők itt vannak, hisz olyan mértéket öltött a drágulás, ami azonnali és radikális beavatkozást igényel. 

– kezdte a párt vezetője. Hozzátette: „Csak az elmúlt egy évben a tészta, a tojás, a paradicsom, a kávé 50 százalékkal, a liszt 25 százalékkal lett drágább, de a zsemle, a kifli ára is másfélszeresére nőtt. A magyarok jelentős része már kénytelen alapvető élelmiszerekről is lemondani, mert ilyen árak, bérek és nyugdíjak mellett képtelenek megfizetni. A magyarok harmada már ott tart, hogy kénytelen a kenyéren és a tejen is spórolni.”

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/13/jakab-peter-lepnie-kell-a-kormanynak-a-drasztikus-dragulasok-miatt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Baleset történt a Ferihegyre vezető úton, lezárták

A balesetben egy teherautó ütközött össze egy autóval, utóbbi vezetője beszorult járművébe, a tűzoltók feszítővágóval …