2021. június 19., szombatMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jakab Péter ezúttal a Csillagbörtönnél akciózott

Hirdetés

Jakab Péter ezúttal a Csillagbörtönnél akciózott

„A szegedi Csillagbörtönnél üzentem, mi vár a tolvajokra, ha mi jövünk. Szokják csak a falak ezeket az arcokat. Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!” – ezzel kiírással osztotta meg a közösségi oldalán Jakab Péter azt a képet, amely szerint a szegedi Csillagbörtönre vetítette Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc arcképét.

A jobbikos politikus később egy videót is megosztott az akciójáról a közösség oldalán. A felvételen látható és hallható, hogy Jakab Péter az akció közben az intézményhez érkező – feltehetően – büntetés-végrehajtási dolgozóval beszélget:

– Majd szeretnénk hozni embereket ide.

 Hova?

Hirdetés

 Hát, a BV-be.

 Van már itt.

 De a legkeményebbek még szabadlábon vannak, ők a parlamentben ülnek most is. Úgy gondoltuk, hogy meg kell mutatnunk, hogy mi vár rájuk majd, ha mi jövünk.

 Rosszul mérik fel az ellenfelüket.

 Ők mérnek fel minket rosszul. Azt gondolják, hogy mindent meg lehet tenni következmények nélkül. És rossz az az állam, ahol meg is lehet. Ezért kell rendszert váltani, hogy a bűnöző oda kerüljön, ahová való.

 Így-így, pontosan.

 Örülök, hogy egyetértünk.

 Mind a két oldalról, ugye?

 Természetesen.

 Jó.

 A bűnnek nincs színe. Ezzel, remélem, egyetért mindenki. Remélem, nem csak minket zavar az, hogy bűnözők vannak szabadlábon velem szemben a parlamentben. De számítunk önökre majd, amikor igazságot kell tenni, jó munkát!

<iframe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/09/jakab-peter-szegedi-csillagborton-orban-viktor-meszaros-lorinc/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lázár János konzultációt indít a szívügyéről

Lázár János konzultációt indít a szívügyéről

Internetes konzultáció indul az ősztől közlekedő Hódmezővásárhely-Szeged tram-train (villamosvasút) üzemeltetéséről – tájékoztatta Lázár János, a beruházásért …