2021. július 27., keddMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jakab Péter énekelt, a dalszerző kiakadt

Hirdetés

Jakab Péter énekelt, a dalszerző kiakadt

Bejárta az internetet Jakab Péter egy tegnapi videója, amelyben a Jobbik elnöke Vörös István és a Prognózis egy közös dalát, a Kié ez az ország? című számot énekelte el Zágráb Nándor jobbikos képviselőjelölt társaságában.

A dalt helyenként átköltötték, és politikai színezetet adtak neki. Az eredeti dalszöveg ekképpen hangzik: „Mercedes, Volvo, Mitsubishi; // Trabanttal erre nagyon ciki. // A Balaton-parton otthontalanul; // Ki az, aki beszél, ki tud itt magyarul?”

Jakab Péter átköltésében a Trabant szót helikopterre cserélték, az otthontalanult pedig arra, hogy Mészáros az úr (Helikopterrel erre nagyon ciki. // A Balaton-parton Mészáros az úr), így az egyébként semmiféle politikai tartalommal nem bíró dal egyből aktualizálva lett 2021 politikai légköréhez. Némileg egyébként a versszakok sorrendjét is megvariálták, illetve a „Ki az, aki beszél, ki tud itt magyarul?” helyett az „Egy kérdésem van, gyerekek, ki tud itt magyarul?” sor hangzott el Jakab Péter előadásában.

Hirdetés

A politikus rajongói vegyes érzésekkel fogadták a produkciót a kommentekben, a legtöbbeknek a szöveg tetszett, bár Jakab Péter éneklését azért tudják mellőzni. Másképp vélekedett a szöveg átköltésével kapcsolatban az eredeti dal szerzője, Vörös István, aki a Telex által kiszúrt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/11/jakab-peter-voros-istvan-prognozis-enekles-hollik-istvan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két motoros halt szörnyet Böhönyénél és Celldömölknél

Két motoros halt szörnyet Böhönyénél és Celldömölknél

Böhönyénél egy pótkocsis traktorral, Celldömölknél egy személyautóval ütköző motoros halt meg hétfőn – adta hírül a BalesetInfó. A …