2021. október 18., hétfőMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jakab Péter: Az elődeim miatt nem akarok bocsánatot kérni

Hirdetés

Jakab Péter: Az elődeim miatt nem akarok bocsánatot kérni

Ha lett volna összefogás, meg lehetett volna verni a Fideszt, az akkori pártelnökök megspóroltak volna négy év fideszes ámokfutást az országnak – idézte fel a 2018-as választásokat a 24.hunak Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, aki pártja korábbi, főként romákkal kapcsolatos kijelentéseivel sem ért egyet.

A lap felidézte, hogy volt nyáron egy konferencia, amit civilek szerveztek, és az ellenzék romapolitikájáról szólt, de a Jobbikot nem hívták meg. Mint kiderült, azért, mert a résztvevők, illetve az ott megjelentek egy része szerint a Jobbiknak előbb legalább bocsánatot kellene kérnie a korábbi politikája miatt.

Az elődeim miatt én nem akarok bocsánatot kérni

– reagált élesen Jakab Péter, hozzátéve, hogy amikor átvette a pártot, világossá tette, hogy a szélsőségekkel nem vállal közösséget, és úgy érzi, hogy bocsánatot annak kell kérnie, aki valamit elkövetett.

Hirdetés

Levágná a kígyó fejét

Jakab Péter arról is beszélt, hogy „Orbán Viktornak és gengszterbandájának” ülnie kell. Egészen […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/21/jakab-peter-jobbik-romak-bocsanatkeres/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Cáfolják, hogy Orbán Viktor államfő akarna lenni

Cáfolják, hogy Orbán Viktor államfő akarna lenni

Fake news, nem foglalkozunk vele − reagált az ATV-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke arra a felvetésre, miszerint …