2022. május 24., keddMa Eszter napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.24. Eszter Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jakab Péter a zaklatási ügyről: Van egy állítás és egy tagadás

Hirdetés

Jakab Péter a zaklatási ügyről: Van egy állítás és egy tagadás

Jakab Péter szerint nehéz úgy politizálni, hogy 2010 óta mindig kétharmados ellenszélben kell valamilyen teljesítményt elérni, de azért nem lehetetlen. Példaként említette, hogy a 25 év alattiak szja-mentességét eredetileg a Jobbik javasolta, csak ők 29 évnél húzták volna meg a korhatárt. A pedofiltörvényt is azért szavazták meg a jobbikos képviselők, mert ők követeltek határozottabb fellépést ezen a területen, de hozzátette: a Fidesz ezt becsomagolta egy nem Európa-kompatibilis, homofób jelleget öltő törvénybe.

A politikus a Mi Hazánk Mozgalmat a Fidesz szatellitpártjának tartja, és a Jobbikot nevezte a jobboldali ellenzéknek. Jakab Péter hangsúlyozta:

egységesnek kell maradnia az ellenzéknek, de meg kell mutatnia a sokszínűségét. Vannak közös nemzeti minimumok, de azért nem mindenben gondolkodunk egyformán és ugyanúgy.

Jakab Péter az ATV Egyenes beszéd című műsorában arról is beszélt, hogy a kormányváltás reményével vette át a pártot, az elmúlt két évet az egységes ellenzék építése határozta meg. Azt, hogy hány szavazója van a Jobbiknak, már-már teoretikus vitának látja, és leszögezte: akik a régi Jobbik szavazóit hiányolják, azok a régi Jobbik hangját is akarják.

Hirdetés

A pártvezető kifejtette: ha Budapesten próbált volna „izmozni” és választókerületeket kiharcolni, akkor lehet, hogy nagyobb frakciójuk lenne, de a Jobbiktól nem ezt várták a szövetségesek és a választók sem. A politikus megjegyezte azt is, hogy az ellenzék Budapesten is gyengült, pedig ott a Jobbiknak nem volt annyira erős bázisa.

Van egy állítás és egy tagadás

Jakab Péter a Jobbikon […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/09/jakab-peter-a-zaklatasi-ugyrol-van-egy-allitas-es-egy-tagadas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pert indított a Gellért-hegyi sikló beruházója

Pert indított a Gellért-hegyi sikló beruházója

A cég álláspontja szerint a főváros érdekmúlásra hivatkozó elállása jogellenes. A kontraktus szerintük továbbra is …