2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jakab Péter a Karácsony–Márki-Zay-megegyezésről: Itt kell, hogy bekapcsoljon a vészvillogó

Hirdetés

Jakab Péter a Karácsony–Márki-Zay-megegyezésről: Itt kell, hogy bekapcsoljon a vészvillogó

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi sajtótájékoztatójukon közölték, hogy politikai szövetségben, két egyenrangú félként indulnának az előválasztás második fordulójában. Az Országos Előválasztási Bizottságnál azt szeretnék elérni, hogy egymás mellett szerepeljen a nevük a szavazólapon.

Abban is megállapodtak, hogy kormányváltás esetén az egyikük miniszterelnök, a másikuk miniszterelnök-helyettes lesz, a két szereplő között egyetértési jogot tartanak fenn, tehát mindenben közösen fognak dönteni. Arról viszont még nem született egyezség, hogy az egyenrangú partnerségben ki lenne a kormányfő.

Dobrev Klára, az első forduló győztese kicsit zavarosnak nevezte a javaslatot, és Magyar György, az előválasztás lebonyolításában részt vevő Civil Választási Bizottság elnöke sem feltétlenül tartja lehetségesnek a páros indulást.

Jakab Péter a <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/05/jakab-peter-a-karacsony-marki-zay-megegyezesrol-itt-kell-hogy-bekapcsoljon-a-veszvillogo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Alig található a Földön jó minőségű, könnyen hozzáférhető, tisztítás nélkül fogyasztható víz, mert az emberiség …