2023. május 31., szerdaMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.31. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Izgalmakkal teli hosszúhétvége vár ránk

Hirdetés

Izgalmakkal teli hosszúhétvége vár ránk

Budapesten bőven lesz lehetőség a szórakozásra a hosszúhétvégén. Az alábbi listában összeszedtünk néhány izgalmas eseményt a kikapcsolódni vágyóknak.

Május 26., péntek

Május 26. és 28. között a II. Zsámbéki Pünkösdi Fesztivállal nyílik meg idén a Zsámbéki Nyári Színház kapuja. Az eseményen a hazai könnyűzene meghatározó, emblematikus alternatív előadói lépnek színpadra a Zichy-kastély ősfás udvarának színpadán.

A programsorozat csendes erdei sétával, indul Vecsei H. Miklós színművész vezetésével, majd a Páty-Zsámbék 14 km-es túra után a fesztivál helyszínére érhetnek az indullók. Itt pedig olyan zenekarok és előadók játszanak, mint a 30Y, a Felefánt, Henri Gonzo és a Papírsárkányok, Wunderlich József, Vecsei Miklós és a QJÚB.  

Norbert Kristof és Kálmán Lili Anna pedig melankolikus dallamokkal szórakoztatja hallgatóságát május 26-án a Három Holló Kávéházban.

Hirdetés

Május 27., szombat

A Madách téren pedig bárki vásárolhat különleges dolgokat, ugyanis déltől megnyitja kapuit a vásárolhat különleges dolgokat a Madách Zsibi.

Resellerek, insta vintage butikok, alkotók, designerek, gyűjtők próbálhatják ki magukat kofaként a május 27-ei Madách Zsibin, a TELEP-en. Persze a másik oldalra, a vevők csapatába is elkell az ember, úgyhogy érdemes lesz a portékát figyelni a 12 órától kezdődő piacon – olvasható a We Love Budapest oldalán.

Kikeltető 2023 Záróbuli is lesz szombaton mégpedig a Turbinában. Áprilisban egymás után háromszor töltötte meg a közönség a Gólyát, ahol az ország legfrissebb tehetségei mutathatták meg magukat, május 27-én pedig a Turbinában, két színpadon egymást követve lépnek fel a shortlisten szereplő előadók, és olyanok is akiket előző szezonokból ismerhetünk.

Visszatér a magyar rap új királynője, Sisi, a jazzes hip-hopban utazó Lighghty, az eddigi legnézettebb koncertvideót magáénak tudó Lenkke_, az újhullámos r’n’b-t meghonosító Kollár […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/05/25/hetvege-programajanlo-durer-kert-motley-crue-def-leppard-programok-budapest-punkosd/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megfojtotta terhes barátnőjét egy nyírkátai férfi

A férfi május 27-én ment el a terhes élettársához, aki az egyik barátnőjénél húzta meg …