2021. január 27., szerdaMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2021.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Iványi Gábor üzent Orbán Viktornak is

Hirdetés

Iványi Gábor üzent Orbán Viktornak is

Iványi Gábor szerint nem szabad mások jogait elvenni, visszamenőlegesen törvénykezni. A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője úgy véli, nem szabad olyan gazemberségeket beleírni az ország legfontosabb törvényébe, hogy a rendőr háromszori felszólítására takarodnia kell egy hajléktalannak a turisták számára fenntartott belvárosból, és ha ez nem történik meg, akkor börtönbe is mehet.

Vagy nem szabad büntetőtáborszerű körülmények között tartani gyerekeket és a szüleiket, csak azért, mert elmenekültek a szülőföldjükről, ahol bombázták a házukat — mondta Iványi a Klubrádiónak, az interjút a Népszava szemlézte.

Iványi Gábor

Iványi Gábor

Hirdetés

Fotó: Trenka Attila

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/12/26/ivanyi_gabor_orban_viktor_torvenykezes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szlávik János: Én a halált látom, és annál minden jobb

Szlávik János: Én a halált látom, és annál minden jobb

Megkapta a koronavírus elleni oltást mindkét adagját Szlávik János – a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának …