2024. július 22., hétfőMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.22. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ittas nőkre vadászott Budapesten egy áltaxis, volt, akit megerőszakolt

Hirdetés

Ittas nőkre vadászott Budapesten egy áltaxis, volt, akit megerőszakolt

Kifejezetten ittas nőkre vadászott egy magát taxisnak kiadó férfi Budapesten, aki a vád szerint két nőt molesztált, míg egy harmadikat meg is erőszakolt. A tárgyalásról tudósító Bors azt írja, hogy a férfit elkísérte a felesége és két gyereke is, akik az ítélethirdetéskor rosszul lettek és kimentek a tárgyalóteremből.

A vádlott 2021 őszéig dolgozott taxisként – részben engedély nélkül. A férfi módszere az volt, hogy az applikáció segítségével maguknak taxit rendelő lányok mellé hajtott az autójával, azt hazudva, hogy a rendelésre érkezett, így az általában ittas állapotban, egyedül várakozó lányok gyanútlanul beszálltak az autójába. 

A magát taxisnak kiadó Z. György tárgyalásán a férfi és a rokonai is farkasszemet nézhettek az egyik sértettel, akit a pénteki tárgyalási napon a bíróság tanúként hallgatott meg. Őt Z. György az autó hátsó ülésén erőszakolta meg. A nőt 2021. augusztus 8-án hajnalban vette fel, amikor az súlyosan ittas, védekezésre képtelen állapotban volt. A férfi ezt kihasználva megerőszakolta és orális szexre kényszerítette.

Az elkövetkező hónapokban még két, hozzá utasként beszálló nőt próbált szexuálisan zaklatni, ám azok elmenekültek. 

Hirdetés

Egy kis „franciázásért cserébe” jutalmat kapott volna a lány

A bíró előtti szembesítésen a sértett kétséget kizáróan felismerte az áltaxist, és részletesen elmesélte, hogy mit tett vele a férfi. A lány azt mondta, hogy egy szórakozóhelyről távozott, hívott egy taxit, amikor megállt mellette a vádlott. A lány hangsúlyozta, hogy ilyen esetekben nem iszik túl sokat, mert általában vezet. Mint felidézte, a mellette megálló férfi elkérte a nevét, ezt követően ő beszállt a taxiba.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/28/al-taxis-ittas-nok-szexualis-eroszak-molesztalas-targyalas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bogó Dániel lett a Megoldás Mozgalom új elnöke

A Megoldás Mozgalom (MEMO) elnöksége kiértékelte a párt 2024-es európai parlamenti (EP-) és önkormányzati választási eredményeit …