2021. szeptember 20., hétfőMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Itt az ítéletidő, fákat csavar ki és tetőket bont a vihar

Hirdetés

Itt az ítéletidő, fákat csavar ki és tetőket bont a vihar

Mintegy negyven helyre riasztották a tűzoltókat viharkárok miatt vasárnap Zala megyében − olvasható az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság oldalán

A legtöbb segítséget Zalaegerszegen kérték, elsősorban az erős szél miatt kidőlt fák és megrongálódott épületek miatt, de érkeztek bejelentések Csatárból, Győrvárról és Esztergályhorvátiból is.

Zalaegerszegen, a Vizslaparki úton egy emeletes ház bádog borítását bontotta meg a szél, Győrvárnál és Csatárnál a 74-es főútra, Zalakoppány és Zalaszentgrót között a 7352-es, Zalaszabar és Esztergályhorváti között pedig a 7522-es útra dőlt fa. A megye tűzoltói folyamatosan dolgoznak a károk felszámolásán.

Hirdetés

Közben az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki zivatar veszélye miatt az egész országra. Az érintett területeken rövid idő alatt akár több mint húsz milliméter eső eshet.

Országos Meteorológiai Szolgálat

Fotó: Országos Meteorológiai […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/15/katasztrofavedelem-vihar-karok-tuzoltosag-figyelmeztetes-felhoszakadas-jegeso/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gulyás Gergely: Az európai kereszténység nem él könnyű időket

Az európai kereszténység nem él könnyű időket − jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter …