2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Itt a Momentum rezsimentő csomagja

Hirdetés

Itt a Momentum rezsimentő csomagja

A Momentum azt követeli, hogy a parlament első őszi ülésén fogadják el a párt rezsimentő csomagját, amely 3+1 elemből áll:

  1. Áfacsökkentés a fűtési szezonra. Kele János hangsúlyozta, hogy a gáz és áram árának több mint negyedét adó formájában az államnak fizetik a fogyasztók. A fűtési szezonra csökkentenék a gáz és áram áfáját a túlfogyasztásra eső részre 27 százalékról 5 százalékra azoknál, akik a túlfogyasztók alsó 50 százalékába esnek, így nem a „luxusfogyasztókat” támogatnák az áfacsökkentéssel, hanem azokat, akik önhibájukon kívül fogyasztanak átlag felett.
  2. A rendszerhasználati díj csökkentése. A Momentum politikusa arra emlékeztetett, hogy ezt a közelmúltban jelentősen emelték.
  3. Rezsikupon bevezetése. A párt ezzel azoknak nyújtana azonnali, célzott segítséget, akik energetikailag elavult házakban élnek. A rezsikupon egyszeri, személyenként 50 ezer forintos támogatás lenne, amit a fűtési szezon végéig a gáz és áram árának fedezésére használhatnának. Kele János 800 ezer ilyen, energetikailag elavult házról számolt be.

A negyedik, kiegészítő elem a családi energiahatékonysági kedvezmény bevezetése. Ezzel mindenki, aki […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/03/momentum-rezsicsokkentes-energia-veszelyhelyzet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyerekdallal hízelegnek a bukott Jakab Péternek az emberei – nézze meg a videót!

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20220818-mediaworks-hircentrum-jakab-partot-alapit.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …