2021. július 27., keddMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Itt a delta-variáns, újabb területeken lehet kötelező az oltás

Hirdetés

Itt a delta-variáns, újabb területeken lehet kötelező az oltás

A Nemzeti Népegészségügyi Központ laboratóriumában újabb 15 főnél igazolták valamelyik koronavírus-variáns jelenlétét – ismertette Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón. Ebből 14 esetben a delta-, egy esetben a gamma-variánst mutatták ki.

Eddig összesen 23 fertőzöttnél igazolták a delta, két főnél a gamma-variánst.

Hirdetés

A miniszter szerint minden külföldi kutatási eredmény, és a magyar orvosok véleménye is arról szól, hogy a delta-variáns terjedése gyorsaságában sokszorosa a korábbi verzióknak. Az oltások védelmet nyújtanak ellene, de kevésbé hatékony módon, mint az eddigiekkel szemben.

A tárcavezető kérdésre válaszolva megerősítette, a kormány előtt van a Kereskedelmi és Iparkamara javaslata, amely alapján az egészségügy mellett más területekre is ki lehetne terjeszteni az oltás kötelezővé tételét. Végleges döntés még nem született.

Orbán Viktor a múlt pénteki rádióinterjújában jelentette be, hogy az egészségügyi dolgozóknak kötelezővé teszik a koronavírus elleni vakcinát. Tegnap pedig arról

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/22/itt-a-delta-varians-ujabb-teruleteken-lehet-kotelezo-az-oltas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kigyulladt egy szlovák mozdony a rákoshegyi vasútállomáson

Kigyulladt egy szlovák mozdony a rákoshegyi vasútállomáson

Kigyulladt a szlovák Retrack társaság tehervonatának mozdonya a XVII. kerületi Rákoshegy vasútállomáson.  A <a href="https://baleset-info.hu/kigyulladt-egy-mozdony-a-xvii-keruletben/" …