2021. március 5., péntekMa Kázmér napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.03.05. Kázmér Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Itt a bejelentés, ezek lesznek a lazításról szóló nemzeti konzultáció fő kérdései

Hirdetés

Itt a bejelentés, ezek lesznek a lazításról szóló nemzeti konzultáció fő kérdései

Napokon belül indul az újraindításról szóló online nemzeti konzultáció. A kérdőív fő témaköreit Dömötör Csaba Facebook-videóban ismertette. A fókuszban többek között a korlátozó intézkedések, és a védettségi igazolvánnyal kapcsolatos felmentések lesznek. 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára elmondta, hogy az egyik fő kérdés lesz, a korlátozó intézkedéseket lépésről lépésre vagy a járvány végén oldják fel. A védettséget igazoló okmányokkal kapcsolatban elmondta, az emberek eldönthetik, hogy kapjanak-e felmentést egyes korlátozó intézkedések alól. Ez pedig érinteni fogja az este 8 óra utáni kijárási tilalmat is. 

A politikus kiemelte, olyan ügyek ezek, amelyekről sokat beszélünk, sokat vitatkozunk, azért mert a mindennapjainkat érintik.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/17/nemzeti-konzultacio-korlatozasok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Milliókat sikkasztott az Emberi Erőforrások Minisztériumától Siklósnagyfalu polgármestere

Milliókat sikkasztott az Emberi Erőforrások Minisztériumától Siklósnagyfalu polgármestere

Költségvetési csalás és sikkasztás miatt másodfokon, jogerősen másfél évre, négy év felfüggesztett, börtönbüntetésre ítélte a Pécsi …