2023. március 27., hétfőMa Hajnalka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.03.27. Hajnalka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ismét késsel támadt egy férfi a rendőrökre

Hirdetés

Ismét késsel támadt egy férfi a rendőrökre

2023. február 7-én este egy határ menti településen egy gépkocsi elsodort egy kerékpárost, majd vezetője megállás nélkül elhajtott. A helyszíni intézkedés közben megjelent a közlekedési balesetben érintett jármű közelben lakó, ittas állapotban lévő tulajdonosa.

A megalapozott gyanú szerint a férfi egy 32 centiméter hosszú, 19 centiméteres pengéjű kést a kezében tartva közeledett az egyik intézkedő rendőr felé. 

Hirdetés

A férfi a jobb kezében marokra fogott kést folyamatosan le-föl mozgatta, és vágó és szúró mozdulatokat tett – számolt be az ügyészség.

A rendőr felszólította a férfit, hogy álljon meg és tegye le a kést, ennek azonban nem tett eleget, a késsel tovább közelített a rendőr felé. A rendőr hátrálni kezdett, majd testi épségének megóvása érdekében utasította a helyszínen tartózkodó civil személyt, hogy szálljon be a rendőrautóba, majd ő is beült, és bezárta az ajtaját.

Mivel a férfi ezt követően is […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/08/kes-tamadas-rendor-rendorseg-debrecen-nyomozas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tovább csökken az élelmiszerárak inflációja

Hétfő reggel már írtunk arról, hogy a SPAR-nál is bejelentettek egy nagy árcsökkentő programot. Az …