2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ismét egy kegyetlen unokázás, a rendőrség az emberek segítségét kéri

Hirdetés

Ismét egy kegyetlen unokázás, a rendőrség az emberek segítségét kéri

A budapesti rendőrök a lakosság segítségét kérik, hogy megtalálhassák azt a nőt, aki egy megújított unokázós módszerrel csalta ki egy idős férfi pénzét – tájékoztat róla a rendőrség portálja.

Egy 86 éves budapesti férfit hívott telefonon egy női hang 2022. január 7-én este, aki azt mondta, hogy a sértett lánya egy csomagot akart feladni a postán, azonban abban kábítószert találtak, ezért őt a rendőrök letartóztatták. Azt állította, hogy ő ügyvéd, és amennyiben az idős úr az otthon lévő pénzét átadja neki, akkor a lánya ki fog szabadulni. A sértett két és fél millió forintot adott át egy taxival érkező idegennek, majd csak másnap reggel kérdezte meg a lányát, hogy sikerült-e kiszabadulnia.  

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/01/12/budapest-unokazo-csalo-rendorsegi-felhivas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

„Nem tudnak lejönni a szerről az oltottak” – tüntetést tartott a Mi Hazánk Budapesten

Ismét oltásellenes tüntetést tartott a Mi Hazánk az úgynevezett „Covid-diktatúra” ellen az Egészségügyért Felelős Államtitkárság épülete előtt Budapesten. …