2023. december 10., vasárnapMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ismét Budapestre költözik egy neonáci program

Hirdetés

Ismét Budapestre költözik egy neonáci program

November második hétvégéjén a szélsőjobboldali szélsőségesek két különálló koncertet terveznek. Egy meg nem nevezett helyszínen olyan fellépők lépnek színpadra, akik kifejezetten a rasszizmust, az antiszemitizmust és az erőszakot népszerűsítik, és vannak, akik több országban betiltott nemzetközi neonáci hálózatokhoz köthetőek – írja a Bellingcat.

Az „Európai Testvériség”, illetve a „Hands Across the Sea” elnevezésű koncerteken magyarországi, görögországi, lengyelországi és egyesült államokbeli együttesek lépnek fel.

Szervezőként a lap a Nordic Sun Recordsot, egy magyar szélsőjobboldali lemezkiadó és webshopot nevezett meg. A honlapjuk szerint a koncert Budapest IV. kerületében, Újpesten lesz, de pontos helyszínt egyelőre nem említettek. 

Hirdetés

A Bellingcatnek adott nyilatkozatában a budapesti fővárosi rendőrség szóvivője azt mondta, hogy a testület

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/10/19/neonaci-talalkozo-budapest-rendorseg-ujpest/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …