2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ismét bajban a kutyák, idén szilveszterkor lehet durrogtatni

Hirdetés

Ismét bajban a kutyák, idén szilveszterkor lehet durrogtatni

Azok után, hogy tavaly év végén a kormány úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében mindenfajta pirotechnikai eszköz árusítását és használatát betiltja szilveszterkor, idén nem marad el a szezon. Így, aki szeretne, kedvére gyújtogathatja egymás után a szilveszteri tűzijátékokat. 

Azaz idén szilveszterkor szabadon lehet értékesíteni és felhasználni a különböző pirotechnikai eszközöket.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerint a tűzijátékokat árusító helyek engedélyezési eljárásai december eleje óta zajlanak.

Hirdetés

Ugyanakkor fontos szabály, hogy a szilveszterre szánt pirotechnikai eszközöket kizárólag december 28. és 31. között lehet megvásárolni az erre kijelölt árusítóhelyeken, ezek idén is jellemzően plázák, valamint a nagyobb üzletházak parkolóiban található konténerekben lesznek. Ezeket a rendőrség és a katasztrófavédelem is folyamatosan ellenőrzi.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/25/szilveszter-tuzijatek-petarda-vasarlas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Pick Róbert, Göncz Árpád katonai segítője

Meghalt Pick Róbert, Göncz Árpád katonai segítője

Nyolcanéves korában meghalt Pick Róbert, aki a fegyveres erőkért felelős államtitkár, valamint az Elnöki Katonai Iroda …