2022. január 28., péntekMa Károly, napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
2022.01.28. Károly, Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ismert személyiségek írnak a családról egy új könyvben

Hirdetés

Ismert személyiségek írnak a családról egy új könyvben

Család. Vajon mi jut az eszébe erről a szóról a bíborosnak, a püspöknek, a rabbinak, az olimpiai bajnoknak, az orvosprofesszornak, a rendezőnek, az írónak, a politikusnak, a bankigazgatónak, az autóversenyzőnek, az operaénekesnek, egy családszervezet vezetőjének vagy éppen a saját édesapámnak?

– fogalmazott Novák Katalin családokért felelős tárcanélküli miniszter, az „…ami a miénk” ötven írás a családról című gyűjteményes kötethez írt előszavában.

NK Szalay 211122 008

Fotó: Kékesi Donáth

A Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) gondozásában megjelent, és a miniszter által szerkesztett kötetről Novák Katalin kifejtette, azzal a kérdéssel fordult ismert emberekhez, hogy írjanak valamit a családról. Bármit, amit csak gondolnak, műfaji megkötés nélkül.

Hirdetés

Olyan magyar emberekhez fordultam, akiket érdemes meghallgatni, akikre érdemes figyelni, akiket személyesen is nagyra értékelek

– fogalmazott a miniszter a könyv előszavában.

A 292 oldalas gyűjteményes kötetben ismert írók, sportolók, egyházi vezetők és közéleti személyiségek, a tudomány, a média, a gazdaság, és a művészvilág képviselői írták meg röviden gondolataikat a családról.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/15/ismert-szemelyisegek-irnak-a-csaladrol-egy-uj-konyvben/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kirekesztés, zaklatás, magány – még csak sejtjük, hogy mit tett a gyerekek lelkével a digitális oktatás

Kirekesztés, zaklatás, magány – még csak sejtjük, hogy mit tett a gyerekek lelkével a digitális oktatás

Ahhoz, hogy megértsük, mi történt az iskoláskorú gyerekekkel a járvány alatt, meg kell vizsgálni, hogy …