2022. május 19., csütörtökMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
2022.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Irány a strand, 30 fok lesz a jövő héten

Hirdetés

Irány a strand, 30 fok lesz a jövő héten

Korábban megírtuk, hogy szombaton még enyhébb, felhős időjárás várható, és több figyelmeztetést és riasztást is kiadott erre a napra az Országos Meteorológiai Szolgálat. Szombat éjjelre várhatóan a záporok, zivatarok megszűnnek, vasárnap hajnalban pedig 7–13 Celsius-fok közti hőmérsékletre számíthatunk.

A meteorológiai szolgálat többnapos előrejelzéséből ugyanakkor az derül ki, hogy a következő napokban már egyértelműen melegebb időjárásra számíthatunk. Vasárnap napközben már csak szakadozgató felhőzetet láthatunk majd az égen, és hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap. Késő délelőttől kezdve az esti órákig viszont még elszórtan lehetnek záporok, zivatarok is (többnyire az északi megyékben).

Vasárnap a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 27 fok között alakul.

Hirdetés

Hétfőn már többórás napsütés várható, de emellett a déli óráktól egyre erőteljesebbé válik a gomolyfelhő-képződés. Délután szórványosan – nagyobb számban a Dunántúlon – fordulhat elő zápor, zivatar. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödhet […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/07/idojaras-magyarorszag-hetvege-jovo-het-30-fok-strandido/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fidesz: A magyar nép nemet mondott a Gyurcsány vezette baloldalra

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében leszögezte: a hatalom a népé, ez a törvény, ez …