2023. szeptember 24., vasárnapMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Intim munkára kényszerített nőket egy bűnbandaként működő Heves megyei család

Intim munkára kényszerített nőket egy bűnbandaként működő Heves megyei család

A gyanú szerint a jelenleg 57 éves L. János lőrinci lakos volt a családi bűnbanda vezetője. Két ikerfia, a 31 éves ifj. L. János és L. Konrád feleltek azért, hogy a nőket kijuttassák Németországban lévő magániskolákba, melyek a szexuális szolgáltatások helyszínéül szolgáltak. A lányok kiszervezése a kuncsaftokhoz K. Alexandra feladata volt. A nő 2016-ban, 19 évesen maga is végzett prostitúciós tevékenységet, miközben többi kolléganőjét internetes erotikus oldalakon hirdette, majd a jelentkezőkkel leegyeztette a részleteket. A csapathoz egy idő után csatlakozott a jelenleg 33 éves F. Richárd, aki barátnője futtatásában vett részt.

A kiszolgáltatott nők naponta 10-12 kuncsaftnak nyújtottak szexuális szolgáltatást, amiért általában alkalmanként 100-150 euró közötti összeget kaptak.

A bevételüket a nap végén át kellett adniuk K. Alexandrának, aki azt L. Jánosnak adta tovább. A futtatók Löwensteinben biztosítottak egy apartmant a nőknek, akiket egész nap felügyelet alatt tartottak. Mindössze a napi megélhetésükre adtak nekik pénzt – ismertette a rendőrség.

Amikor az egyik fiatal nő teherbe esett, különböző praktikákat javasolva próbálták rávenni arra, hogy a terhességét megszakítsa. Az abortuszt ugyanis drágának találták.

A vezető megszökött, de aztán ő is meglett

A tájékoztatás szerint az elkövetői kör azonosítását követően a KR NNI miskolci nyomozói felvették a kapcsolatot a heilbronni rendőrkapitánysággal. Úgy sejtették, hogy az elkövetők közül többen Németországban tartózkodtak. A magyar és a német rendőrök augusztus 16-ára szerveztek közös akciót.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/28/emberkereskedelem-szexualis-kenyszermunka-csalad/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Miután megverték a Republic technikusát, lecserélték a teljes biztonsági személyzetet Dunaszerdahelyen

Miután megverték a Republic technikusát, lecserélték a teljes biztonsági személyzetet Dunaszerdahelyen

Mint arról az Index is beszámolt, tettlegességig fajult a Szlovákiában megrendezett Csallóközi Vásár péntek esti …