2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Interjú Mészáros Lőrinccel, visszatér a Márkó és Barna Síkideg, rajt az Eb-n

Hirdetés

Interjú Mészáros Lőrinccel, visszatér a Márkó és Barna Síkideg, rajt az Eb-n

Orbán Viktor szokásához híven a Kossuth rádióban indította a pénteket, a Jó reggelt, Magyarország című műsorban beszélt többek között a migrációról, a gazdaságélénkítő intézkedésekről, valamint a térdelésről is. Részletek itt!

Brutális áremelkedések figyelhető meg az építőipari anyagárakban: a fa- és a vasanyagoknál duplázódtak az árak az év elejéhez képest, és nem látni még a végét. Részletek itt!

Interjút adott lapunknak Mészáros Lőrinc, aki cégcsoportja és vállalkozásai mellett beszélt többek között magánéletéről és a futballról alkotott elképzeléseiről is. Részletek itt!

Az Alkotmánybíróság elutasította a Színház- és Filmművészeti Egyetemre vonatkozó törvény és a felsőoktatási törvény egyes rendelkezései elleni bírói kezdeményezést. A testület hivatalos közleménye szerint azonban a fenntartónak a felsőoktatási intézmény szenátusát megillető véleményezési jog gyakorlására kellő időt, az érdemi javaslattétel megfogalmazására pedig lehetőséget kell biztosítania, amelyet nyomon követhető módon figyelembe kell vennie a döntéshozatalban. Részletek itt!

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/11/napi-hirosszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Immár pocsolyameleg a Balaton, majdnem 29 fokos

Immár pocsolyameleg a Balaton, majdnem 29 fokos

Az Afrika felől érkező forró levegő hatására 28,9 Celsius-fokosra melegedett csütörtökre a Balaton vize – tájékoztatta …