2023. március 20., hétfőMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Inspirálónak nevezték az Egyesült Államokból Orbán Viktor és kormánya munkáját

Hirdetés

Inspirálónak nevezték az Egyesült Államokból Orbán Viktor és kormánya munkáját

Hétfőn jelent meg Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárának legújabb podcastadása. A The Bold Truth About Hungary (A merész igazság Magyarországról) című műsor vendége ezúttal Gavin Wax, a New York-i Fiatal Republikánusok Klubjának 76. elnöke volt.

Az államtitkár a műsorban felidézte, hogy a klub az Egyesült Államok talán legjelentősebb ifjúsági szervezete, amelynek vezetője, Gavin Wax a májusban Budapesten megrendezendő CPAC-konferencia miatt látogatott Magyarországra.

A szervezet tavaly John Foster Dullesról, az Egyesült Államok 1953 és 1959 között szolgáló külügyminiszteréről elnevezett díjjal tüntette ki a magyar kormányfőt.

Ez egy újabb fontos lépés, hogy hidakat hozzunk létre a kialakulófélben levő, illetve már kialakult magyar és szélesebb konzervatív mozgalmak felé. Ezek a hidak kulcsfontosságú mérföldkövek a transzatlanti együttműködés felé

Hirdetés

– fogalmazott Gavin Wax azzal kapcsolatban, miért Orbán Viktort jelölték az elismerésre.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/03/06/orban-viktor-magyar-kormany-egyesult-allamok-gavin-wax/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pisztollyal és késsel is rátámadt exe új párjára egy férfi Tatabányán

A férfi március 16-án este Tatabányán sétált az utcán, amikor egy részeg férfiba botlott, aki …