2021. augusztus 3., keddMa Hermina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.03. Hermina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Infarktust kapott, de még el tudott menni az ügyeletre

Hirdetés

Infarktust kapott, de még el tudott menni az ügyeletre

Fájt a karja és a mellkasa egy hatvan év körüli férfinak, aki nem törődve a panaszaival, még a hónap elején besétált az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) sürgősségi ügyeletére Biharkeresztesen – számolt be az esetről közösségi oldalán az OMSZ. A mentőtiszt felismerte a tüneteket, és a gyors kivizsgálás után arra a megállapításra jutott, hogy a férfinak infarktusa volt.

A szakember ezután megkezdte az életmentő ellátást, az elkészült EKG-t pedig azonnal továbbította a kardiológiai centrumba. Így a szakorvosok nem csak a diagnózisban és az alkalmazott terápiában tudták megerősíteni a helyszínen tartózkodó mentőtisztet, hanem a beteg fogadására is felkészülhettek. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/15/infarktus-omsz-surgossegi-ugyelet/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

A csepregi önkormányzati tűzoltóság egy hete számolt be arról, hogy a helyi hídépítéséhez használt anyagokat szándékosan …