2021. október 22., péntekMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Indul a fűtési szezon, lakástűz és szén-monoxid-mérgezés veszélyére figyelmeztet a katasztrófavédelem

Hirdetés

Indul a fűtési szezon, lakástűz és szén-monoxid-mérgezés veszélyére figyelmeztet a katasztrófavédelem

A hivatalos fűtési szezon október 15-én kezdődik, viszont a hűvösebbre fordult időjárás miatt sok helyen már befűtöttek.

Azok, akik meg nem ellenőriztették kéményüket és fűtőeszközeiket, ezt ugyan még mindig megtehetik, de ilyenkor terheltek a szakemberek és hosszabb a várakozási idő – figyelmeztet a katasztrófavédelem.

A kémények javasolt ellenőrzési gyakorisága gázos fűtés esetén kétévente, szilárd tüzelés esetén évente egy alkalom.

Akik családi házban élnek és a családi házba nincs bejegyezve semmilyen vállalkozás, azok számára a kéményseprés ingyenes.

Hirdetés

A kéményseprő akkor jön, amikorra a kéménytulajdonos időpontot foglalt. Településtől függ, hogy kéményseprőcég, vagy a katasztrófavédelem kéményseprői végzik az ingyenes kéményseprést. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/08/futesi-szezon-lakastuz-szen-monoxid-mergezes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Varga Judit az Európai Parlamentről: Azért az agyrémnek is van határa!

Varga Judit az Európai Parlamentről: Azért az agyrémnek is van határa!

Varga Judit szerint „történelmi mélypontra” került az Európai Parlament azzal, hogy egy állásfoglalásban kimondta: „a lengyel …