2024. július 22., hétfőMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.22. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Illegális fémkereskedőkre csapott le a NAV Szabolcsban

Hirdetés

Illegális fémkereskedőkre csapott le a NAV Szabolcsban

Mint írták, a jogellenes tevékenységet évek óta végző három férfi akár több millió forint bírságra számíthat, emellett fémkereskedelmi törvénysértésért is felelniük kell. Közölték: a NAV pénzügyőrei olyan autósokat állítottak meg Nyírbátornál, akik fémhulladékot adtak le a közeli fémkereskedőnél. A sofőrök éppen kifelé tartottak a telephelyről, amikor a járőrök ellenőrizték őket.

Az egyenruhások az elmúlt évek leadásait is vizsgálták. Kiderült, hogy a trió egyik tagja több mint százharmincezer kilogramm fémkereskedelmi engedélyköteles anyagot, míg a másik férfi több mint negyvenezer kilogrammot értékesített. Mindegyikük azt mondta, hogy a leadott fémhulladék nagy részét különféle ház körüli munkáért kapták.

A NAV felhívta a figyelmet a fémkereskedelmi szabályokra

A

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/24/nav-nemzeti-ado-es-vamhivatal-szabolcs-szatmar-bereg-megye-illegalis-femkereskedo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bogó Dániel lett a Megoldás Mozgalom új elnöke

A Megoldás Mozgalom (MEMO) elnöksége kiértékelte a párt 2024-es európai parlamenti (EP-) és önkormányzati választási eredményeit …