2021. április 20., keddMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Így változik a menetrend a BKK járatain a húsvét alatt

Hirdetés

Így változik a menetrend a BKK járatain a húsvét alatt

A Budapesti Közlekedési Központ közleményben tudatta, hogy a húsvéti ünnepek idején mely napokon mely menetrend lesz érvényes a járatain. A fővárosban és az elővárosi kék autóbuszokon, valamint a HÉV-vonalakon az alábbi menetrendtípusok lesznek érvényben: 

  • április 2. (péntek): ünnepnapokon érvényes menetrend,
  • április 3. (szombat): szombati napokon érvényes menetrend,
  • április 4–5. (vasárnap–hétfő): ünnepnapokon érvényes menetrend. 

A cég arról is informál, hogy 2021. április 2. és 5. között az M3 metró Újpest-központ és a Lehel tér, illetve a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között közlekedik, az M3 pótlóbusz pedig a Lehel tér és a Nagyvárad tér között jár. Emellett 2021. április 3-tól, szombattól ezentúl hétvégén is betérnek egyes 200E autóbuszok a Cargo Cityhez, így a hét minden napján lehetővé téve a munkahelyek kedvező elérését.

Ezenfelül az is tudatja a BKK, hogy 

2021. április 6-tól, keddtől a BKK-járatok és az elővárosi kék VOLÁNBUSZ-járatok az elrendelt online oktatáshoz igazodva továbbra is az iskolaszünet idején érvényes munkanapi menetrend, a MÁV HÉV-szerelvényei pedig az iskolaidőszakban szokásos menetrend szerint járnak.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/01/bkk-budapest-menetrend-jaratok-husveti-unnepkor-villamos-busz-metro-hev/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Borhy László maradhat az ELTE rektora

Borhy László maradhat az ELTE rektora

A jelenlegi rektor, Borhy László  újraválasztását támogatta az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) szenátusa hétfői, rektorválasztó …