2021. június 14., hétfőMa Vazul napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.06.14. Vazul Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Így közlekedjen, ha kibekkelné a Lánchíd lezárását

Hirdetés

Így közlekedjen, ha kibekkelné a Lánchíd lezárását

Hosszú időre búcsút inthetünk a közlekedésnek a Lánchídon. A járdákat már március 17-én lezárták, így gyalog már most sem lehet átmenni rajta, és ez így marad egészen 2023-ig. A közúti forgalom elől június 16-tól (szerdától) zárják le a Lánchidat, vagyis gépjárművekkel, a BKK járataival és kerékpárral sem lehet közlekedni a hídon – a tervek szerint 2022 végéig.

Ráadásul nemcsak a Lánchidat, hanem a budai hídfőben található gyalogos-kerékpáros aluljárót is lezárják június 16-tól, vagyis a budai rakparti sétányt és kerékpárutat használóknak is változtatniuk kell a megszokott útvonalon.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleményben ismertette, milyen ideiglenes vagy alternatív útvonalakat alakítanak ki az előttünk álló időszakra a gyalogosok és a biciklisek számára.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/11/bkk-lanchid-lezaras-felujitas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sváby András feladta a harcot az álhírek ellen, a nyomozást is viccnek tartja

Sváby András feladta a harcot az álhírek ellen, a nyomozást is viccnek tartja

Bizonyítékokkal együtt szállította a rendőrségnek a sztorit olyan álhírportálok ellen, amelyek szerint már létezik egy szer, …