2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Idén is lesz Strandok Éjszakája

Hirdetés

Idén is lesz Strandok Éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség által kezdeményezett esemény már tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre, 2020-ban harminc, 2021-ben negyven fürdő csatlakozott a Strandok Éjszakája programsorozathoz. Idén is több tucat strand hosszított nyitvatartásával lehet számolni július 30-án, szombaton. Egyelőre nyolc résztvevő hozta nyilvánosságra, hogy mivel várják aznap vendégeiket, de a lista folyamatosan bővül, egészen július 15-ig várja a szövetség a jelentkezőket. 

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark hajnali 1 óráig tart nyitva, addig a megszokott jegyárak mellett elérhető szolgáltatások állnak rendelkezésre.

Budaörsön a Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand óránként szaunaszeánszokat fog tartani, amelyet a belépőjegy megváltása mellé pluszszolgáltatásként adnak vendégeiknek. Az éjszakai fürdőzésre 20 óra és éjfél között várják a látogatókat. 

Komáromban a Brigerito Gyógyfürdő július 30-án 20.30-tól éjfélig fogadja a Strandok Éjszakája program keretében az érdeklődőket, amelyen külön 2300 forintos belépő megváltásával lehet részt venni. 

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/21/iden-is-lesz-strandok-ejszakaja/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem nézik Liptai Claudia cukrászműsorát az RTL-n, gyorsan csináltak egy álbotrányt

Az egyértelműen forgatókönyv szerint történő balhé azzal indult, hogy két szereplő összeszólalkozott az egyik feladat …