2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Idén is ki lehet tenni a megtelt táblát a Balatonnál?

Hirdetés

Idén is ki lehet tenni a megtelt táblát a Balatonnál?

Fekete Tamás, a Balatoni Turizmus Szövetség (BTSZ) alelnöke az Indexnek elmondta, az idei balatoni nyár a tavalyihoz hasonlót hozhat:

A felmérések azt mutatják, hogy nagy forgalom várható, és mindenki bízik a szabályozás nyári enyhítésében. A külföldi utazások sorsa idén is bizonytalan, ezért többen maradhatnak itthon.

A tó környéki településeken jelenleg is zajlanak az előkészületek a terasznyitásra és a szezonkezdetre. Fekete Tamás viszont arra is felhívta a figyelmünket, hogy a Balaton nem kizárólag nyári úti cél, egyre több vendég érkezik főleg a tavaszi, de már az őszi hétvégéken is.

A munkaerőhiány minden évben megjelenő kérdés, de a BTSZ alelnöke szerint azok a vállalkozások, amelyek tudatosan készülnek a nyitásra, és a nehéz időszakban is korrekt partnerkapcsolatban maradtak a munkavállalóikkal, képesek lesznek menedzselni ezt a kihívást.

Hirdetés

A belföldivel szemben azt még nem látjuk, hogy a nemzetközi turizmus mikor mutathat erősebb életjeleket Magyarországon, de ez Budapesttel ellentétben a Balatonon nem is akkora probléma:

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/23/iden-is-ki-lehet-tenni-a-megtelt-tablat-a-balatonnal-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy 36 éves nő a koronavírus legfiatalabb áldozata

Egy 36 éves nő a koronavírus legfiatalabb áldozata

Egy 36 éves nő volt a koronavírus legfiatalabb áldozata kedden – derül ki a kormányzati …