2020. október 30., péntekMa Alfonz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
2020.10.30. Alfonz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Idén is aktív a segélyszolgálat

Idén is aktív a segélyszolgálat

Idén sem hagyja magukra a kárpátaljai rászorulókat az Ökumenikus Segélyszolgálat. Erről Gáncs Kristóf a Segélyszervezet kommunikációs igazgatója számolt be az Indexnek. Idén 22. alkalommal segítenek különböző módon a legszegényebb családoknak, gyermekeknek, és időseknek.

Azonban idén még inkább szükség van az összefogásra, mivel a hosszú évek óta fennálló gazdasági kihívások, az emelkedő élelmiszer és energiaárak mellett a járvány következményei is nehéz helyzet elé állították a kárpátaljai rászorulókat.

– folytatta a kommunikációs igazgató. Sokan vesztették el az állásukat, illetve bevételeiket, s azok számára, akiknek nem voltak tartalékaik, a mindennapi étkezés biztosítása, tüzelőanyagok és a szükséges gyógyszerek megvásárlása is problémát jelent.

Az egyhónapos adománygyűjtéssel tízezer kárpátaljai rászorulón szeretnénk segíteni – folytatta Gáncs Kristóf.

Ukrajnában is azokat érinti leginkább a járvány helyzet okozta rossz gazdasági helyzet, akik előtte is nehéz helyzetben voltak, nem rendelkeztek tartalékokkal.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/14/minden_eddiginel_nagyobb_szukseg_van_a_segitsegre/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ingyenesen elérhető tudástár készült a rendszerváltás eseményeinek bemutatására

Ingyenesen elérhető tudástár készült a rendszerváltás eseményeinek bemutatására

A RETÖRKI honlapja a rendszerváltást az online térben is egyedi formában mutatja be  történelmi eseményeken, …