2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ideggyógyászi kezelés alatt állt a Bajnok utcai ámokfutó, aki a TEK-esekre lövöldözött

Hirdetés

Ideggyógyászi kezelés alatt állt a Bajnok utcai ámokfutó, aki a TEK-esekre lövöldözött

Egy fegyveres férfi barikádozta el magát a VI. kerületi bérház egyik lakásában június 18-án. G. Krisztiánt végül a Terrorelhárítási Központ ártalmatlanította – emlékeztetett a Blikk. A lapnak most sikerült megszólaltatnia valakit, akinek a családját a férfi állítólag már két éve terrorizált. 

G. Krisztián két évvel ezelőtt majdnem felrobbantotta a kétemeletes házat, ahol élt, csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia. Ezután idegorvosi kezelés alatt állt, végül aztán hazaengedték, ekkor pedig minden elölről kezdődött. Valamiért a földszinten élő egyik családra különösen ki volt hegyezve, június 18-án pedig olyat tett, amelyet valószínűleg soha nem felejtenek el. A filmbe illő pillanatokat a család egyik tagja elevenítette fel, aki annyit kért, hogy nevét változtassák meg. 

Mónika azt mondta a lapnak, hogy éppen a lakásul előtt üldögéltek és beszélgettek, amikor hallották csapódni a férfi lakásának ajtaját. Nem látták viszont, ahogy leér a lépcsőn, ezért felnéztek a lépcsőfordulóra. 

Azt láttuk, hogy ott áll egy fegyverrel, amelynek a csövét felénk tartja. Azonnal rohantunk, ahogy csak tudtunk, mindenki elbújt valahova

Hirdetés

– részletezte Mónika, és azt is elmondta, hogy egyikük hívta a 112-t, közben imádkoztak, hogy a rendőrök mielőbb megérkezzenek. Közben a férfi felment a lakásába és elbarikádozta magát. Próbáltak bejuttatni hozzá egy telefont, mert a túsztárgyaló beszélni akart vele, de ő kidobta a telefont az ablakon, majd tíz lövést adott le egy riasztó- vagy éles fegyverből. Végül a TEK-esek betörték az ajtót és elkapták G. Krisztiánt. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/02/bajnok-utca-amokfuto-lovoldozes-idegorvosi-kezeles/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Eddig összesen 115 egyéni képviselőjelölt regisztrált az ellenzéki előválasztásra, közülük 91 jelöltet vettek nyilvántartásba − tájékoztatta …